1 Mart 2010 Pazartesi

16. Buluşma

15. Buluşmanın notlarını yazmadığım için bana sitem edenler mutlaka vardır. (Bkz. Görkem PAÇACI) ancak 15. toplantımızda yaptığımız oyunumuz henüz tamamlanmadığı için bişey yazmadım, 16. buluşmamaızda yarım kalan oyunumuzu tamamlayacağız.

Geçen hafta katılamadığı için üzgün olan arkadaşlar sakın üzülmesinler, çünkü Oyun Mutfağı ekibi olarak 15. hafta yarattığımız dünyayı, 40 dakikalık kısa bir anlatımla bu hafta özetlemeyi düşünüyorum ve toplantımıza bu kısa özetten sonra başlayacağız.

Oyun mutfağında 14 hafta boyunca, genelde platform tarzı oyunlar düşündük ve hep o yönde ilerledik, ama 15. hafta sağlam bir RTS yapmaya karar verdik ve bu güne kadar yapılmamış çok değişik bir RTS'nin temellerini attık. Detaylar kısmetse 16. buluşmada oyun bittikten sonra FaceBook ve Blok sayfalarımızda yerini alacak. RTS konusunda deneyimli arkadaşların bu hafta katılımlarını özellikle rica ediyorum.

Buluşma yerimiz, Alsancak'ta PlayBox olacak. En rahat ettiğimiz ve dilediğimiz gibi gürültü yapabildiğimz tek mekan olduğu için yine PlayBox'u tercih etmiş bulunmaktayım.

Çarşamba günü görüşmek ümidi ile....

Ertan DURAN; 0555 598 66 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder