18 Ocak 2010 Pazartesi

10. Buluşma

Onuncu buluşmamız 20 Ocak Çarşamba saat 19:00'da, Playbox'ta, Kordon'da. Yer tarifi isterseniz Playbox'u arayabilirsiniz, 464 62 89. Tabii beni de arayabilirsiniz: 0 505 334 29 44 (Görkem)

Harita da şöyle:

4 yorum:

  1. Bir fikrim var bilmem ki ne dersiniz?
    İsteyenler siteye başlık gönderse; oyun fikri ve senaryosu olarak yani. Böyle sizin anlattığınız gibi anlatsa falan. Daha sonra sizin onayınızla başlık yayınlansa. İnsanlar da gelip onun altından yorumlarla desteklese, eleştirse. Sonuçta amaç burada fikir arşivi oluşturulması değil mi? Böylece gelme imkanı bulunmayanlar da organizasyonun içinde yer alsa...
    Nasıl olur?

    YanıtlaSil
  2. aslında amaç tek bir kişinin fikrinden yola çıakrak bir arşiv oluşturmak değil. Toplanıp birden fazla fikirden birini seçip onun üstünde beyin fırtınası yaparak ortaya bir oyun çıkartmak. Son 10 toplantıda hep bu şekilde oldu, hatta fikri bulan arkadaşlarımızın çoğunun oyun hakkında bir fikri bile olmadığı halde ortaya çıkan oyunlar oldu. 9. haftayı Görkem yazdığında göreceksiniz 2 kelimeden yola çıkarak oluşturulmuş bir oundur. (Pigme Yamyamlar)

    Mustafa eğer senin dediğin gibi yaparsak herkezin bir senaryo yazması ve bir fikir bulması gereklidir, Misal benim hiçbir zaman bir fikrim olmamıştır ama ortaya atılan ve oylama sonucu kaul gören fikirlerin hemen hemen hepsine senaryo çıkartmışımdır. Bİlmem anlatabildim mi ?

    YanıtlaSil
  3. Ertan çok iyi açıklamış, ama tabii ki senin yazıp gönderdiğin bir senaryoyu keyifle yayınlarız.

    Hatta buluşmadan önce buraya fikrini kısaca yorum olarak düşersen buluşmada tartıştığımız alternatifler arasına seninkini de ekleriz. Genellikle ilk bir saat herkes fikirlerini söylüyor ve sonra birini oylayarak seçiyoruz, bu oylamaya girenler arasında senin de fikrin bulunmuş olur. Böylece kazanırsa o hafta senin fikrin üzerinde çalışabiliriz. Sana özel değil aslında, bunu herkestek kabul edebiliriz.

    YanıtlaSil
  4. Anladım. Zamanla öğrenicez... :)

    YanıtlaSil