1 Aralık 2009 Salı

Üçüncü buluşmamız cafe doğa'da

Bu çarşamba (2 Aralık) Kıbrıs Şehitleri'nde Cafe Doğa'da buluşuyoruz. Saat 18:30 gibi toplanacağız bu gün, çünkü önceki toplantıda vaktimiz yetmedi, dükkanı erken kapadılar :]. Daha geç gelebilecek olanlar tabii ki istedikleri zaman bize katılabilirler.

Üst katı bizim için kapatmıyorlar bu sefer, ama zaten kapatmak için fazla büyük üst kat. Masa ve tabureler de istediğimiz gibi oynayabileceğimiz nitelikte, ufak.

Cafe Doğa
Kıbrıs Şehitleri Cd No: 60 / 62
Alsancak / İzmir
Kıbrıs Şehitleri'nde Garanti Bankası'nın hemen yanında.
Tel: 0 232 422 50 10

Bulamazsanız her zaman beni arayabilirsiniz:
Görkem: 0 505 334 29 44

Harita:

13 yorum:

  1. Gelmek istiyorum ama yarına başka bir grupla buluşma durumum var.Bakalım...

    YanıtlaSil
  2. Selam Görkem abi, ben emre.. ben de oyun yapımına çok meraklı ve hevesliyim. ve bunun için kursa gitmeye kararlıyım. yani programlama dillerini kullanmak için..

    sana birkaç soru sormak istiyorum ama sana ulaşamadım abi.. sen bana ulaşır mısın?

    www.facebook.com/ululemr

    cevabını bekliyorum abi..

    YanıtlaSil
  3. Gaziemir'de oturuyorum. 19:15'te dershanem bitiyor. Oraya ne zaman varırım acep, çok geç olur mu?

    YanıtlaSil
  4. Emre, tabii ki bana email atabilirsin, gorkempacaci@gmail.com üzerinden.

    Mustafa, sanırım otobüsle Alsancak'a ve kafeye varman 8i bulacaktır, biz genelde 10'a kadar falan kalıyoruz, o yüzden gelip gelmemek sana kalmış :) Geç gelmen sorun değil bizim için.

    YanıtlaSil
  5. Çok gelmek istedim ama nafile. Normalden daha da geç çıktık, yağmur da üstüne bahane oldu. İleriki günlerde toplantının haftada birden fazla yada başka bir gün yapılma ihtimali var mı?

    YanıtlaSil
  6. Dün gelmek isteyipte gelemeyenler çok üzülmeyin, 5 kişiydik kimse katılmadı, yağmur zede olduk. Bol bol eski oyunlardan konuştuk. Muhabbet gayet keyifliydi. Ama oyun tasarlayamadık malesef.

    YanıtlaSil
  7. Bu hafta katılamadım ama durumumu Burkay Hoca'ya belirtmiştim, o esnada başka bir akademik etkinlik vardı ve oraya gitmek durumunda idim. Devrim'e özel olarak belirtiyorum ki o diğer etkinlik nedeniyle oturma grubuna da katılamamış oldum bu hafta:) Bunu yazışım sanırım artık gösteriyordur ki ilk buluşmamızdaki o benim olası ilgisiz çıkacağım algısını kırabilmişimdir heralde. Yok değilse ne yapalım, oldugu kadar buradan takibettiğimi anlamışssınızdır sanırım:) Bu arada, geçen haftaların yorumları tekrar incelenirse Turgut'un uzaktan bir önerisi olmuş, o da dikkate alınabilir sanırım Görkem Hocam.

    YanıtlaSil
  8. yok hocam bu sefer kimse yoktu zaten:D

    oyun tasarayamamış olsak da her tür oyundan bayağı bi muhabbet döndü:)
    Ertan abi'nin engin oyun kültürüyle ufkumuz genişledi:D
    oynayacağım oyun sayısında epey bi artış oldu.
    keyifli bir akşamdı yani:).

    YanıtlaSil
  9. Merhaba arkadaslar,
    Bu hafta malesef bolunmusuz, 5 kisi baska bir doga kafe'ye gitmis. Beni aramislar ama toplantinin gurultusunden duymamisim malesef. Toplantidan sonra cevapsizi gorup geri arayinca Emre'yle konustum, o bahsetti bes kisi toplandiginizdan. Biz esas bulusma yerinde 10 kisiydik, demek bolunmeseymisiz 15 kisiymisiz.
    Yine guzel bi oyun tasarimi taslagi yapmayi basardik sanirim, yukleyince degerlendirirsiniz :)
    Efsane besliyle haftaya gorusmek uzere! :)
    Gorkem

    YanıtlaSil
  10. Alın işte oyun fikri. Farklı farklı kafelerde duran insanları, hedef kafede toplama. Otobüs ayarlamarı, taksiler, kişilerdeki ücret vs vs vs xD

    YanıtlaSil
  11. o değil de o civarda başka kafe doğa mı vardı yoksa haritada gösterilen tarif mi yanlıştı?

    YanıtlaSil