10 Ocak 2010 Pazar

ARANIYOR



Üçüncü ve Dördüncü buluşmalara gelip sonra ortadan kaybolan Serkan arkadaşımızı arıyoruz. Mesleğinin biyolog olduğunu ve İzmir'de ikamet ettiğini biliyoruz.

Önerdiği "butik oyunu" fikrini her hafta değerlendiriyoruz ama o olmadığı için tasarıma geçmeye cesaret edemiyoruz. Lütfen Serkan'ı tanıyan ya da görenler bize haber versin.

E-posta: gorkempacaci@gmail.com
Telefon: 0 505 334 29 44

3 yorum:

  1. Biyolog Serkan(Asıl adı: Sergey Pavel, Personel Kodu: 00327, Kod adı: Vitaliy), Eski Sovyet Gizli Servisi KGB'nin günümüz Rusyasındaki yasadışı uzantısı olan bir terör örgütü için çalışmaktadır. Örgütün amacı ülkedeki olağan düzeni yıkıp Rusya'ya komünizmi geri getirerek ülkenin başına geçmektir. Örgüt bu amaçla; hızla yayılan bir virüs için çalışmaktadır. Ancak bu virüs öldürücü değildir. Beyindeki nöronları kör ederek insanların düşünmesini engelleyen virüs, insanları birer komutla çalışan makine haline getirecektir. Ancak bu çok uzun bir zaman almaktadır ve mutlaka deney yapılması gereklidir. Örgüt virüs ile ilgili ilk deney için internet üzerinden rastgele bir araştırma ile Türkiye'de Oyun Mutfağı adındaki bir gruba ajan Sergey'i gönderir. Ajan Sergey'in görevi deney grubundaki insanlara virüsü bulaştırmak ve bir yıl içerisinde durumlarını amirlerine bildirmek olacaktır. Sergey ilk iki buluşmaya katılmaz ve internet üzerinden deneklerini takip eder. Üçüncü buluşmada denekleriyle yakın temas kuran Sergey, dördüncü buluşmada virüsü deneklere bulaştırır. İlk üç ay virüsün kuluçka evresidir. Denekler üçüncü aydan sonra daha az düşünmeye başlacaklardır. Her geçen gün daha az düşünüp, kendilerine söylenenleri sorgusuz yerine getirecek bir hal alırlar.
    Dört ay sonra:

    Sergey: Ben Sergey! Orda mısın şef?

    Yuri: Evet Sergey, dinliyorum.

    Sergey: Virüs etkisini göstermeye başladı. Grup dağıldı. Oyun yapmak için düşünemiyorlar. Deneklerden biri de öldü.

    Yuri: Ölüm sebebi?

    Sergey: Karşıdan karşıya geçerken ne yapacağını düşünemedi ve bir aracın altında kaldı.

    Yuri: Bu kötü. Ölmemeleri lazım. Bu sorunu halledelim. Genel refleksler kaybolmamalı.

    Sergey: Haklısın, yoksa bunların hepsi bir ay içinde ölecek.

    Yuri: Deney başarısız Sergey. Rusya'ya geri dönüyorsun.

    Sergey: Tamam şef!

    (Öncelikle Serkan abimin sonrasında herkesin affına sığınarak xD)

    YanıtlaSil
  2. Of be bayıldım...Eminim Serkan okursa o da severdi...

    YanıtlaSil